06 51 47 96 21 info@hetblijebrein.com
Selecteer een pagina

Welkom bij het Blije Brein

Ik gebruik biologie, psychologie en technologie om je hersenen te activeren, te trainen en daarmee gedragsverandering te creëren. Doormiddel van unieke tools (VR) ontdek je jouw persoonlijke stress power en leer je hoe je jouw brein kan herbedraden. Ik geef graag workshops, trainingen en werk mee in co-creaties.

Stressjam

Ga op avontuur en leer hoe je jouw brein en stress systeem gebruikt. In deze video zie je hoe Michael en Barbera leren hun brein op een gezonde manier te gebruiken om productiever, gezonder en gelukkiger te zijn. 

 Is speelsheid voor jou ook de manier om te ontspannen en los te laten? Lukt het jou om gecontroleerd ontspannen te blijven en gecontroleerd gestresst?

Meest geboekt

Een selectie van de meest geboekte trainingen en workshops. 

Workshops

Breinkennis en uitleg gecombineerd met een unieke VR ervaring. Train je mindset om beter te worden in stress! Aantal deelnemers 3-6. 

Trainingen

Werk jij bij de KPN, Rabobank, KLM, Bol.com of ABN AMRO? Dan kun je de trainingen boeken via de online leeromgeving binnen jouw organisatie. 

Leiderschapstrajecten

Ontdekken en verkennen van heersende gedragspatronen die impact hebben op de ontwikkeling binnen teams. 

Komende trainigen

 

Individuele trainingen

1 uur, dalfsen, 95,- euro ex btw 

Momenteel zitten de individuele trainingen vol, na de zomer is er weer ruimte voor individuele trainingen op afspraak. Gemiddeld zijn 5 trainingen voldoende om merkbaar handiger te zijn met stress. Neem contact op voor de mogelijkheden.  

2 daagse training

6 & 13 september 2021. 8:30 – 17:00, Dalfsen, nog 2 plekken vrij

Learn More

2 daagse training

4 & 11 oktober 8:30 – 17:00, Dalfsen, nog 3 plekken vrij 

Learn More

2 daagse training

8 & 15 november 8:30 – 17:00, Dalfsen 

Learn More

Beleving sessie

in overleg duur ca 1 uur, 25,-In een korte presentatie en een demo neem ik je mee in de mogelijkheden van stressjam.  

 Learn More

Webinar, FREE

in 1 uur, neem ik je mee in recente publicaties rondom stress en het voordeel  van een positieve mindset. Deze sessie starten weer na de zomer vakantie. Laat je mail adres achter en ik nodig je uit voor het volgende webinar. 

Learn More

Inspiratie 

Inspirerende TED talks, wetenschappelijke artikelen en boeken. 

Neem contact op

Ga jij voor het avontuur of blijf je liever in je veilige comfort zone? Jouw handigheid om een positieve mindset te creëren bepaalt of je liever comfortabel blijft zitten of een uitdaging gebruikt om je brein te her-bedraden. Ik neem je graag mee op reis. 

Locatie

Dalfsen
Get Directions

Contact 

(06) 51 49 96 21
info@hetblijebrein.com