06 51 47 96 21 info@hetblijebrein.com
Selecteer een pagina

Prikkelende trainingen

Met hulp van VR, biofeedback en positieve psychologie wordt gedrag onder druk zichtbaar. Dat kan in groepen van 2 tot max 6 personen. Wil je specifiek een bepaalde reactie trainen, dan kan dat ook 1 op 1.

Stressjam

Ga op avontuur en leer hoe je jouw brein en stress systeem gebruikt. In deze video zie je hoe Michael en Barbera leren hun brein op een gezonde manier te gebruiken om productiever, gezonder en gelukkiger te zijn. 

 Is speelsheid voor jou ook de manier om te ontspannen en los te laten? Lukt het jou om gecontroleerd ontspannen te blijven en gecontroleerd gestresst?

reacties 

Wat zeggen deelnemers over de training en de workshop?

“Ik heb al veel gelezen over dit thema en vele trainingen gevolgd, toch was de training heel nuttig. Ik heb concrete dingen geleerd die ik nu kan toepassen en toch ook nog nieuwe dingen geleerd”

Jessica Vlemming

Rabobank

“Hoe bizar ook, dit VR-spel toonde direct mijn kracht en valkuilen. Heel tof om mee te maken maar ook heel confronterend”

Anoniem

Business Succes Manager, Pinkroccade Local Government

“Deze training is een eye opener, echt heel nuttig. Ik ga hem zeker aanbevelen aan collega’s”

Ashok Doekhi

KPN

“Ik geloofde vooraf niet zo in een spel waarmee je met stress speelt, maar hoe bizar. Ik blokkeerde volledig toen ik bovenop een plank stond op virtuele hoogte. Ik ben kruipend teruggegaan naar de lift.”

Remco

Ondernemer

Meest geboekt

Een selectie van de meest geboekte trainingen en workshops. 

Workshops

Breinkennis en uitleg gecombineerd met een unieke VR ervaring. Train je mindset om beter te worden in stress! Aantal deelnemers 3-6. 

Trainingen

Werk jij bij de KPN, Rabobank, KLM, Bol.com, HHNK of ABN AMRO? Dan kun je de trainingen boeken via de online leeromgeving binnen jouw organisatie. 

Leiderschapstrajecten

Ontdekken en verkennen van heersende gedragspatronen die impact hebben op de ontwikkeling binnen teams. 

Inspiratie 

Inspirerende TED talks, wetenschappelijke artikelen en boeken. 

Neem contact op

Ga jij voor het avontuur of blijf je liever in je veilige comfort zone? Jouw handigheid om een positieve mindset te creëren bepaalt of je liever comfortabel blijft zitten of een uitdaging gebruikt om je brein te her-bedraden. Ik neem je graag mee op reis. 

Locatie

Dalfsen
Get Directions

Contact 

(06) 51 47 96 21
info@hetblijebrein.com