06 51 47 96 21 info@hetblijebrein.com
Selecteer een pagina

Mindset

Ontdekken, spelen en het beleven van Avontuur is voor iedereen (goed)

 

Het zorg voor nieuwe verbindingen in ons brein. Waardoor we creatiever worden en beter kunnen leren.

 

Hoe het begon. 

Mijn eigen portie stress…. In 2015 ben in moeder geworden van een prachtige dochter. Geboren met een afwijking waardoor we in de 1e 2 jaar van haar leven veel hebben doorgebracht op de intensive care. Je kan je voorstellen dat zoiets een flinke portie stress geeft.

Zonder haar had ik misschien hele andere keuzes gemaakt, maar deze levenservaring wakkerde bij mij de passie weer aan voor psychologie en dan vooral de verbinding tussen ons brein en lichaam. Het gevolg was een studie Psychomotorische therapie aan de Universiteit van Amsterdam, de opleiding psychologie aan de OU en veel verschillende cursussen die te maken hebben met gedragsverandering, positieve psychologie en het ontwikkelen van een positieve mindset.

Een paar jaar geleden kwam daar Virtual Reality en Biofeedback bij en ik word er elke keer weer blij van. Om zoveel FUN te kunnen toevoegen aan het ontdekken en spelen met gedragsverandering is geweldig. Daarmee is Virtual Reality, naast de natuur, een van mijn favoriete instrumenten om mee te werken.

Kortom, het creëren van een optimale Mindset voor professionele en persoonlijke ontwikkelen, het ontwerpen van een prettige leer omgeving en het bijdragen aan persoonlijke en professionele groei maakt mij blij.