06 51 47 96 21 info@hetblijebrein.com
Selecteer een pagina

Services

Wat kan ik voor je doen.

 

Ik bied verschillende programma’s die jouw organisatie helpt om de juiste mindset te creëren.

Young professionals

Je wilt young professionals tools meegeven om optimaal te groeien.

Leiderschap

Je wilt leiders met een Growth Mindset.

Train de Trainer

Je bent enthousiast over de methode van Het Blije Brein en wil de kennis in jullie organisatie integreren. 

individuele coaching

Je hebt behoefte aan een 1 op 1 training. 

Specialties

We hebben leiders nodig, geen managers.

Hoe kunnen we ‘managers’ helpen om leiders te worden? Om te beginnen is het van belang dat managers leren dat een transitie van een ‘fixed’ naar een ‘growth mindset’ mogelijk is, en dat het van belang is om leerdoelen te formuleren. Dit is niet altijd gemakkelijk omdat dit betekent dat er onderdelen in je functioneren te verbeteren zijn, terwijl veel managers  zich liever committeren aan een houding dat zij alles weten. Het creëren van een leeromgeving vraagt dan ook tijd en energie, niet enkel van de managers maar ook van hun leidinggevenden

Growth Mindset

Leiders met een growth mindset hebben de aannamen dat intelligentie, persoonlijkheid en talenten, zoals leiderschapskwaliteiten te veranderen zijn. Zij dragen met een growth mindset bij aan effectief leergedrag en psychologische veiligheid binnen teams.

Psychologische veiligheid en leergedrag

Psychologische veiligheid geeft medewerkers het gevoel erbij te horen, maakt het makkelijker om fouten te bespreken en draagt bij aan samen leren, eigenaarschap en productiviteit. Effectief leergedrag wordt ook wel gezien als de sleutel tot succes.

team betrokkenheid

 ‘Betrokkenheid bij het werk zorgt voor een positieve houding, een gevoel van voldoening en motivatie. Verschillende studies laten zien dat betrokkenheid een positieve invloed heeft op het gedrag van medewerkers, zoals leergedrag en de bereidheid om nieuwe dingen te ontdekken. Betrokken medewerkers hebben veel energie en zijn enthousiast over hun werk. Ze zijn ook gezonder, presteren beter en streven leerdoelen na.

Team prestaties

‘De veerkracht van het team is afhankelijk van de combinatie van medewerkers in het team en de manier waarop zij reageren en met elkaar omgaan bij tegenslag. Medewerkers met een Growth Mindset geloven dat er altijd ruimte is om te groeien.  

Clients

Portfolio