06 51 47 96 21 info@hetblijebrein.com
Selecteer een pagina

L&D Consultant

Het Blije Brein, een professional die u ondersteunt bij de ontwikkeling en groei van de leer- en ontwikkelingsinitiatieven van uw organisatie. Met deskundige begeleiding en diepgaande kennis van de financiele sector helpen wij u het volledige potentieel van uw medewerkers te ontsluiten door op maat gemaakte trainingsprogramma’s te creëren en effectieve strategieën te implementeren om een bloeiende werkplek te cultiveren. Samenwerken met mij betekent toegang krijgen tot een schat aan expertise.

Welke instructional design model gebruikt het Blije Brein

Er zijn ontzettend vele mogelijkheden om tot een learning design te komen. Denk aan ADDIE, 4CID model of complex learning, 5 moments of Need methodology, Het Serious Gaming Lemniscaat Model en Design Thinking. Een model is echter niks meer dan een strategie om (bedrijfs) doelen te bereiken. Wanneer het om complex leren gaat met vaak langere doorlooptijden kunnen deze modellen gecombineerd met een Agile/Scrum Way of Working, een data drive approach, duidelijk evaluatieplannen en snelle bijsturing, goede resultaten bereiken. 

Wat is de expertise van het Blije Brein?

De kracht van het Blije Brein zit in het bij elkaar brengen van 20 jaar financieel kennis in de naleving van de WFT, WWFT en WTT met psychologische kennis over behavioural change en leren en ontwikkelen van medewerkers.

Competenties:

– Ontwikkelen van visie & strategie naar implementatie in verschillende business units.
– Vanuit risicogerichte compliance houding komen tot evidence based en psychologische onderbouwde leer interventies.

Scrum or Agile learning design 

Why Scrum? (dutch below)

Scrum is a great methodology for learning development because it’s designed to tie the work process back to business opportunities and challenges. I use some design principles of Scrum, especially in large corporate program designs. The business environment often quickly changes due to changed regulation or high priority risk. Being adaptable in programs is key. 

Scrum of Agile werken stelt ons in staat om snel bij te sturen op een veranderende omgeving of regelgeving. In plaats van vaststaande inhoud, kunnen programma’s op deze manier snel bijdragen aan implementatie van ander gedrag of specifieke kennis. Principes zoals goals setting, design thinking, prototype testing en continue evaluatie zijn daarbij key. 

 

Recente licenties en certificaten

SCRUM.org Professional Scrum Product Owner

GAIN

AI Foundation

Structured Opertunity Finding

Data Management

Human Dimensions (Jitske Kramer)

Antropologisch Veranderen 

Deep Democracy I en II 

Lewis Methode 

 

Post- Bachelor Gamedidactiek

Hogeschool Utrecht 

Psychomotorisch therapeut

Vrije Universiteit Amsterdam 

Kana coach

A&O psychologie methode voor individuele- team coaching. 

How We Work

A Process Proven Time & Time Again

01 Background

Information gathering. Stakeholder alignment, Data investigations. Advice on a first design. 

 

02 Design, Prototype testing, Review

 

03 Scale up und continues improvement